Не за горами в Україні вибори президента, і Кремль активно вкладає гроші у фаворитів, тим самим розраховуючи посадити на чолі країни свою людину. Спеціальний представник США Курт Волкер пояснив, наскільки велика ймовірність того, що Україна отримає в результаті пропутінського президента і перестане існувати для цивілізованого світу.

В інтер'ю "Гордону" американський дипломат заявив, що Росія з якоїсь причини наполегливо продовжує думати, що може розпоряджатися, кому керувати Україною. Сполучені Штати, у свою чергу, вважають, що українці і самі чудово впораються із цим завданням. Волкер зазначив, що Кремль досі не усвідомив всіх наслідків свого вторгнення.

"Росія так і не зрозуміла наслідків свого вторгнення. Зараз Україна – більш об'єднана, більш національно орієнтована, більш прозахідна і більше антиросійська країна, ніж коли-небудь раніше. Чим більше Росія намагається впливати, тим більше опираються українці, тому що пишаються своєю країною. Ми хочемо, аби українці самі будували сильну демократію. Створювали сильну економіку, забезпечили безпеку в межах своїх кордонів. І, зрозуміло, ми хочемо, щоб Росія залишалася в своїх межах", - підкреслив Волкер.

Агресія Росії на Донбасі: США зібрали докази

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер розповів про докази російської агресії на сході України, якими володіє США.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Нагадаємо, НАТО назвав єдиний спосіб порятунку Донбасу, і Путіну він не сподобається.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на Донбасі вперше застосували страшну зброю, ОБСЄ знайшли шокуючі докази.

Також портал "Знай.uа" писав, що британський міністр терміново прибув на Донбас.