Днями лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, якого не так давно збиралися позбавити недоторканності, виступив зі скандальною законодавчою ініціативою. Мова йде про проект Постанови про звернення Верховної Ради України до Президента України стосовно перенесення Посольства України в Державі Ізраїль до міста Єрусалим.


Безграмотний Ляшко? Головний радикал зганьбився одним законом

Олег Ляшко


Якщо уважно придивитися до пояснювальної записки до вказаного документу ви помітите – це матеріал, який просто скопіювали з "Вікіпедії", більш того – навіть з активним гіперпосиланням. Свої дії Ляшко, до речі, так і не пояснив, повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще


Як відомо, міністр у справах Єрусалима і спадщини Ізраїлю заявляв, що розраховує на перенесення Україною свого посольства з Тель-Авіва до Єрусалима.

Єрусалим

Тема перенесення посольства порушувалася під час його перемовин з президентом Петром Порошенком і міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним.

Єрусалим

"Це природний, на мій погляд, крок. Особливо з урахуванням того, що низка східноєвропейських країн сьогодні про це думає.. Я впевнений, що цей крок був би позитивно відзначений і в США… І якби Україна пішла цим шляхом серед перших країн, то я впевнений, що це було б враховано. Тому я дійсно дуже сподіваюся, що якомога швидше Україна схвалить правильне рішення і перенесе своє посольство до Єрусалима", – зазначив він.


Дивіться: Ляшко ініціює перенесення посольства України в Ізраїлі до Єрусалиму


Нагадаємо, дружина Ляшка Росіта надягла безглузду сукню вартістю у 15 мінімальних зарплат.Як повідомляв Знай.ua, блогер розкритикував "земельні реформи" Ляшка.
Також Знай.ua писав, у мережі звинуватили "радикалів" у підтримці вимагачів.