Як тільки Путін припинить фінансування псевдореспублік Донбасу, "ДНР" і "ЛНР" попросяться назад в Україну або просто розваляться. Адже вони не зможуть самі дати собі раду без фінансових потоків з Москви. Таку думку у своєму блозі в "Українській правді" висловив журналіст Павло Казарін.

"Чи мають, з точки зору Києва, "Л/ДНР" шанс на існування? Зрозуміло, що ні – адже вони нежиттєздатні без вливань з Москви. Як тільки Кремль відключить систему життєзабезпечення – вони помруть. Або попросяться назад до складу України", - пише Казарін.

За словами журналіста, "ДНР" і "ЛНР" – "окуповані квазіреспубліки, створені зовнішнім гравцем". Їх єдине завдання – бути джерелом дестабілізації та плацдармом для можливого наступу і провокацій.

Життя в ДНР

Втім, як зазначив Павло Казарін, кремлівські "експерти" запросто можуть сказати щось подібне і про Україну. Мовляв, "Україна існує лише на західні кредити. Що припинення фінансування буде означати крах сусідньої держави. Яка, на їх думку, звалиться у турботливо підставлені руки Кремля".

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Раніше повідомлялося, що російський політолог назвав замовника вбивства Захарченко. Звинувачення Росії на адресу "екс-віце-прем'єра ДНР" Олександра Тимофєєва (позивний "Ташкент") довели, що екс-ватажка фейкової республіки Олександра Захарченко вбили на замовлення Кремля. Таку думку висловив російський соціолог і політолог Ігор Ейдман у Facebook. За його словами, Москва збиралася ліквідувати і "Ташкента".

Олександр Захарченко

"Не встиг охолонути труп Захарченко, а російські ЗМІ вже почали викривати його найближчого поплічника Тимофєєва-Ташкента. Зникли останні сумніви в тому, що Захарченко вбили за вказівкою його кураторів-роботодавців з Кремля. Вони і "Ташкента", мабуть, планували вбити, але той дивом вижив", - заявив політолог.

Нагадаємо, Волкер розкрив всьому світові страшну правду про "вибори" на Донбасі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі з'явилася демографічна статистика "ДНР".

Також портал "Знай.uа" писав, що у Путіна скликали таємну раду з приводу Донбасу, але деталі просочилися в мережу.