Екс-депутатка від "Партії регіонів" Олена Бондаренко вибухнула новим ударом антиукраїнської пропаганди на росЗМІ.

При цьому, увагу громадськості привернули не тільки її бредні, але і зовнішність. Про що свідчать численні повідомлення в соцмережах.

Користувачі соціальних мереж звернули увагу на обличчя Бондаренко, яке ймовірно підправив пластичний хірург.

Бондаренко буквально вивів з себе підйом рівня патріотизму на території України. Значне посилення патріотичного настрою вона назвала спробою Сполучених Штатів Америки відірвати українське суспільство від "русского единства".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Таку гучну заяву було зроблено екс-регіоналкою у зв'язку з бажанням України нарешті отримати автокефальну церкву. Також їй не припало до душі значне зростання поваги до людей, які захищають країну і українська мова.

"Ви якось розберіться, шановні, де у вас і хто сепаратист! По суті за сепаратизм в церковній сфері можна зараз усіх, хто проголосував за цей законопроект, скільки їх там, от їх зараз можна за цією статтею і пускати", - заявила соратниця Януковича.

Нагадаємо, напередодні виборів, український політик Юлія Тимошенко мабуть вирішила максимально розташувати до себе народ, але вийшло у неї тільки викликати бурю обурення своїм занадто відвертим вбранням.

Надбанням мережі стало пікантне фото, на якому Тимошенко позує з глибоким декольте. Опублікувала його на своїй сторінці в Facebook журналіст Жанна Жукова.

Жукова похвалила Тимошенко за хорошу фізичну форму, але багато користувачів з нею не погодилися. Вони пишуть, що якщо вкрасти стільки ж, скільки Юля, то можна виглядати в рази краще.

Нагадаємо, "бабушка" Тимошенко раптово вирішила блиснути грудьми.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" жінки з "Батьківщини" вирішили підсидіти Юлію Тимошенко.

Також раніше портал "Знай.uа" сообщал, що українці прийшли в лють від нових політичних ігор Юлії Тимошенко. Лідер "Батьківщини" вдається до такого саботажу, який не використала навіть "Партія регіонів", коли та була в опозиції.