Політичні пригоди Юлії Тимошенко мало кого залишили байдужими, однак ця новина вразила українців не на жарт.

Детально про це розповів експерт, повідомляє PolitekA.

Юлія Тимошенко

У мережі з'явилася інформація про те, що якби Рада національної безпеки і оборони прислухалася до порад Юлії Тимошенко, то Україна програла б війну з Росією ще в 2014 році. Про такі припущення розповів блогер Олексій Петров.

Юлія Тимошенко

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

За його словами:

«Я сиджу, слухаю, читаю новини. Чому є сенс матюкатися? Тому що іноді нормальних слів, крім зіочок, не залишається. Я завжди проводжу паралелі з 2014 роком. Якщо по відношенню до Юлії Тимошенко, тобто фраза в блозі Борислава Берези щодо засідання РНБО. Тоді Тимошенко сказала, що жоден український танк з казарм не повинен вийти. Це був 2014 рік, це був початок війни. Тут є одна людина, командир батальйону Юрій Береза, який знає, що таке розгорнути бригаду, розгорнути в бойові порядки. Тобто якщо ми тоді вчинили так, як просила Юлія Тимошенко, ми б війну програли б ще в 2014 році».

Звісно, цікаві факти з біографії Тимошенко не перестають вражати.

Юлія Тимошенко

До слова, скандально відому главу партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко спіймали на черговому обмані.

Як повідомляє портал Politeka, нова порція брехні розлютила українців, про що вони і пишуть на своїх сторінках у соціальних мережах та активно обговорюють.

Юлія Тимошенко

Так, в цей раз Тимошенко вирішила показати красиву картинку під назвою "Ідеальна сім'я", незважаючи на те, що трохи раніше з'явилася інформація про те, що разом з чоловіком вони більше не живуть.

Юлія Тимошенко

"Їй прізвище Тимошенко як пропуск, вона ще в 2004 році говорила:ось Ющенко Тимошенко це українське прізвище, що таке Янукович", "Він живе у Празі, і у нього не одна Тимошенко", "Йуля весь час пі*дить, як дихає!!! Це її природний стан!", "Скільки можна брехати сміючись з народу", "Опудало брехливое! Злодійка чортова!", "Аферистка", "Як цей коровай з вухами вже за..бал..", "А рожа то як розпливлася з голодухи напевно", — пишуть обурені українці.

скрін

скрін

Нагадаємо, стало відомо, партія "ВО "Батьківщина" витратила на рекламу свого лідера Юлії Тимошенко 60 мільйонів гривень. Про це свідчать дані "112 каналу".

Як повідомляв Znaj.ua, мережа вибухнула від нового відвертого знімка українського політика Юлії Тимошенко, зробленого в Одесі, під час ранкової пробіжки.

Також Znaj.ua писав про те, що спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер повністю підтверлив раніше озвучені інформацію про готовність надати ЗСУ новітнє озброєння.