У переліку потенційних кандидатів на крісло майбутнього президента все більше нових прізвищ, щоправда їх обличчя нам всім давно знайомі – переважно, через участь у численних скандалах, котрі подекуди просто на межі здорового глузду. Приміром, як народний депутат Олег Барна, якого українці добре запам'ятали переважно через "трояндовий екшн" із Арсенієм Яценюком у стінах ВР.

Цікаві моменти у біографії політика на своїй сторінці у Facebook нагадав юрист, блогер Михайло Шнайдер.

Олег Барна

"Сьогодні ми познайомимося з Олегом Барною. З тим самим знаменитим Барною, любителем трамваїв, червоних троянд і легкого заробітку. Олег Степанович "великий мислитель". Його знамениті слова: "вмерти за президента то є честь для простих українців" і заява про те, що для зростання економіки України: "Ми повинні продавати Росії все. Залити їх спиртом, горілкою. Все продавати" - стали просто легендарними. Феноменальний персонаж. Створюється стійке враження, що розумові процеси також як і почуття болю, у нього геть відсутні. Просто дивовижний випадок. А ще найдивніше, що на наступних парламентських виборах ми обов'язково побачимо Олега Степановича в списках кандидатів ...", - підкреслив Шнайдер.

Популярні новини зараз

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще


Скандали з Барною: страшний сон Яценюка і не тільки

Олег Барна


Свого часу Народний депутат від "БПП" Олег Барна потрапив у скандал, коли назвав журналістів, що зловили його на хабарі, "нікчемними писаками" й "особами неукраїнської національності".

Автори зазначали: це нагадує так званий "побутовий фашизм" і на підтвердження своїх слів додали знімки переписки з політиком – вихованістю тут і не пахне:


Ще один інцидент, який важко забути - під час виголошення промови-звіту прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком у залі Верховної Ради сталася сутичка. Народний депутат Олег Барна, який є членом фракції "Блок Петра Порошенка", спробував винести з-за трибуни на руках промовця.

Олег Барна

Напад на Яценюка на деякий час паралізував роботу українського парламенту. Сутичка відбулася під час запитань до голови українського уряду.

Олег Барна

Тим не менш, Барна все ж таки не збирається відмовлятися від владних амбіцій і цілком реально, що ми справді побачимо його прізвище у бюлетенях наступного року.


Дивіться: Олег Барна виніс з трибуни Арсенія Яценюка


Нагадаємо, українських політиків помітили на урочистих лінійках у школах.
Як повідомляв Знай.ua, друзі Януковича переплутали мирну область з Донбасом.
Також Знай.ua писав, в одній із музичних шкіл 10 років поспіль відкрито агітують за Тимошенко, порушуючи закон "Про освіту".