Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) в період з 4 по 13 вересня 2018 року провів опитування серед мешканців столиці стосовно майбутніх виборів.


Експерти хотіли дізнатися, кого з політиків кияни можуть оцінити найбільш позитивно і найбільш негативно. Баланс ставлення громадян до відомих громадсько-політичних діячів суттєво різнився.

Приміром, найбільше схвальних відгуків отримав лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко (29.5, загальний баланс - 13.9).

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще


Мова йде про співвідношення між показниками довіри та недовіри до політиків. Решта кандидатів отримали більше негативних відгуків, аніж позитивних, з огляду на їх діяльність в останні роки. Серед "лідерів" антирейтингу: Олег Ляшко -57,9, роботу лідера "Радикальної партії" кияни не вважають достатньо змістовною.


Примітка: Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і без врахування дизайн-ефекту) не перевищує: 3,5% для показників близьких до 50%, 3,1% — для показників близьких до 25% або 75%, 2,3% — для показників близьких до 12% або 88%, 1,6% — для показників близьких до 5% або 95%.

Нагадаємо, Ганна Герман здивувала заявами про Україну.
Як повідомляв Знай.ua, колишні регіонали переплутали мирний регіон з Донбасом.
Також Знай.ua писав, Трамп розкриє правду про слід Путіна у виборах