Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про наміри подати у відставку. Очільник ГПУ обіцяє зробити це одразу після закінчення президентських виборів у 2019 році.


Відставка Луценка

Генпрокурор Юрій Луценко


Він підтвердив це нещодавно в ефірі одного з українських телеканалів. Більш того, генпрокурор запевнив, що "вичерпав себе в цій сфері і, незалежно від результатів майбутніх виборів, не повернеться в політику".


Луценко додав, що тепер головне" не допустити використання СБУ, ГПУ, МВС та ДФС, як інструменту у передвиборній кампанії перед виборами президента України".

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Генпрокурор Юрій Луценко


До речі, нещодавно одне з призначень президента України Петра Порошенка викликало чимало питань: він обрав на посаду очільника Верховного суду особу, яка вела кримінальну справу якраз проти чинного Генпрокурора.

Генпрокурор Юрій Луценко

"Порошенко призначив суддею Верховного Суду Сергія Слинька, який підтримав вирок Юрію Луценку та засудив його на 4 роки позбавлення волі. Тому, одне з двох: або судова реформа Порошенка - повне л*йно і Президент призначає суддями Верховного суду відвертих негідників, або Юрій Луценко - справді корупціонер, якого Порошенко зробив генпрокурором. Друзі, як думаєте, то реформа - л*йно чи Луценка справедливо посадили?", - коментують у "Центрі протидії корупції".


Дивіться: Луценко. Справи прокурорські


Нагадаємо, Волкер емоційно оцінив плани Гройсмана.
Як повідомляв Знай.ua, Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти детектива НАБУ.
Також Знай.ua писав, Порошенко призначив на керівну посаду у Верховний суд України людину, яка вела справу Юрія Луценка.