Новим адвокатом колишнього президента України Віктора Януковича у справі про його державну зраду призначили адвоката екс-бійців "Беркута" Александар Горошинского. Про це стало відомо з трансляції одного з телеканалів з Оболонського суду Києва, де розглядається справа.

Олександр Горошинський

За словами нового захисника екс-президента, Янукович підписав договір з адвокатським об'єднанням, очолюваним Горошинским. Колишні приватні адвокати екс-президента з процесу вийшли і хочуть представляти його інтереси на міжнародному рівні.

Віктор Янукович

Раніше ми писали про те, що український президент-утікач Віктор Янукович тримає своє перебування в таємниці, так як дуже неспокійний за своє життя. Цю інформацію повідомляв адвокат Януковича Олександр Байдик. Подробиці конфіденційної зустрічі з клієнтом адвокат не поширював.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Адвокат заявив, що суд фактично не дав йому можливості ознайомитися з матеріалами справи, а без належної підготовки він не міг брати участь у дебатах.

Крім того, адвокат підкреслив, що вирок Януковичу вже підписаний – 15 років ув'язнення з конфіскацією майна. У той же час, в прокуратурі всі категорично заперечують. Там кажуть, що адвокати екс-президента навмисно поширюють інформацію про написане рішення суду і всілякими методами затягують процес.

Також ми писали про те, що для випадку, якщо одіозного президента-втікача Віктора Януковичу винесуть обвинувальний вирок, Генпрокуратура не виключає можливість формування спецпідрозділу для затримання політика в Росії і доставки його на українську територію.

Представник сторони обвинувачення також зазначив, що підрозділ можуть створити за принципом ізраїльського Моссаду. "Щоб спецназівці проникли на територію РФ і доставили його в Україну", - сказав Кравченко.

Нагадаємо, самий великий страх Януковича видав його новий адвокат.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" ГПУ розповіла, як викраде Януковича.

Також портал "Знай.uа" раніше повідомляв, що 13 вересня в Печерському районному суді Києва відбулося засідання, на якому суд розглянув позов президента-втікача Віктора Януковича проти генерального прокурора Юрія Луценка.