Сезон відпусток вже давно минув, поодинокі українські туристи повернулися до роботи, а хтось взагалі не встиг поїхати на море, або не мав на це ні грошей. Та зовсім інакше справи у дітей політиків та чиновників.


Кілька їх коктейлів на популярних курортах коштуватимуть більше, ніж ваша мінімальна зарплата, а умови, в яких ніжаться під сонцем точно не нагадують захаращені одеські пляжі.


Мажорні канікули дітей політиків, або як не відмовляти собі ні в чому

Елітні канікули дітей політиків


Однією з перших за шикарною засмагою та веселощами поїхала донька київського податківця Ігоря Скорохода, вона провела літні канікули в Британії, Болгарії і на тропічних островах.

Популярні новини зараз

Чоловіків застерегли від помилки у ТЦК: читайте уважно

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Показати ще


За даними Bihus.info, вона навчається у елітному Кловському ліцеї, який відвідували діти Петра Порошенка, Ольги Фреймут та Наталії Королевської.

Елітні канікули дітей політиків

Втім, на час канікул вона отримувала знання у школі Британії – EthertonEducation. Ціна двомісячних курсів – 8 тисяч фунтів стерлінгів або майже 300 тисяч гривень. У Лондоні зупинилася в AccorHotel, потім у Pullman, де проживання обходиться близько 85 тисяч гривень.

Елітні канікули дітей політиків


Окрім того, навесні цього року Анна відпочивала в Римі (60 тисяч гривень без перельоту). Дізнатись назву закладу допоміг халат, в якому сфотографувалась донька податківця. Це логотип компанії Starhotels – відомої готельної мережі.

Елітні канікули дітей політиків


Якби не Instagram, не побачили б і яскравих фото з Болгарії та тропічних островів та Маямі. Цікаво, що за рік батько заробив всього 250 тисяч гривень – це значно менше, ніж канікули його доньки, а тим паче – освітні курси у Британії.

Елітні канікули дітей політиків


Крім того, багато фотографій донька податківця зробила з автомобілю Range Rover - зареєстрований на маму Ігоря Скорохода, яка, згідно соціальних мереж, проживає в Алчевську.

Елітні канікули дітей політиків


Не відстає у плані відпочинку і донька судді Київського окружного адміністративного суду Олега Басая – Анастасія – теж активна користувачка соцмережі Instagram. Тропічні острови, шезлонги та п’ятизірковий готель Royal Island Resort& Spa, розташований на Мальдівах – все це задоволення коштує не менше 4 тисяч доларів.

Елітні канікули дітей політиків

Мальдів красуні виявилося замало і вже зовсім скоро вона летить відпочивати в Італію, на острів Іскія.

Елітні канікули дітей політиків

Це п’ятизірковий готель L'AlbergoDellaReginaIsabella, де люблять відпочивати зірки світового масштабу - Моніка Белуччі,Селена Гомес, Джессіка Честейн. Ціна за тиждень відпочинку стартує від 2 тисяч євро.
Після цього Анастасія опублікувала фотографію з грецького острову Корфу.

Елітні канікули дітей політиків

Знайти готель допомогла форма басейну, екран та черепиця на будівлі закладу. Це п’ятизірковий готель Grecotel Eva Palace. Тур сюди стартує від 2 тисяч євро за тиждень відпочинку.

Елітні канікули дітей політиків


До слова, її батько - суддя Олег Басай - за весь минулий рік офіційно заробив менше 400 тисяч гривень. Суддя та його екс-дружина відмовились прокоментувати, яким чином приватний нотаріус змогла заробити 28 мільйонів гривень всього за один рік.

Елітні канікули дітей політиків


Звісно, такі витрати повинні декларуватися, але, на жаль, не всі чиновники та політики розуміють, який це має вигляд: коли більша частина українців виживає на мінімалку, а їх діти можуть отримати все, при чому не докладаючи для цього особливих зусиль.


Дивіться: Мажорне турне: огляд соцмереж дітей чиновників


Нагадаємо, скандальний боєць ММА став депутатом "Єдиної Росії".
Як повідомляв Знай.ua, політики масово намагалися підкупити школярів та учнів просто під час урочистої лінійки.
Також Знай.ua писав, син Януковича повертається у політику.