Лідер КНДР Кім Чен Ин отримав листа від російського президента Володимира Путіна і заявив, що готовий приїхати з офіційним візитом в Росію.

Про це повідомила спікер Ради Федерації РФ Валентина Матвієнко за підсумками зустрічі з північнокорейським лідером.

Кім Чен Ин

За словами Матвієнко, яка зараз знаходиться в Пхеньяні з офіційним візитом, тепер по дипломатичних каналах почнеться опрацювання часу і місця візиту. Вона представляє Росію на святкуванні 70-річчя КНДР.

Кім Чен Ин

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Нагадаємо, що вищий керівник КНДР Кім Чен Ин не з'являвся на публіці протягом 15 днів. Про це повідомляє південнокорейська газета The Chosun Ilbo.

"Державні ЗМІ КНДР нічого не публікують про діяльність Кіма з 20 серпня, коли він був присутній на похоронах колишнього міністра народних збройних сил КНДР Кім Йон Чхона", - йдеться в повідомленні.

Кім Чен Ин

Як наголошується, влітку північнокорейські ЗМІ активно висвітлювали поїздки лідера КНДР на різні фабрики і підприємства. Однак з 21 серпня нових повідомлень про діяльність Кім Чен Ина не публікується.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", влада Північної Кореї (КНДР) відхилили всі пропозиції Сполучених Штатів Америки (США) з ядерного роззброєння Корейського півострова. Цю інформацію повідомляє CNN, посилаючись на дипломатичні джерела.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Північна Корея звинуватила Вашингтон у просуванні політики міжнародних санкцій незважаючи на кроки доброї волі з боку Пхеньяну.