Поки в Україні думають, чи запроваджувати нарешті виборчу реформу, до влади рветься син колишнього президента-втікача Віктора Януковича, підозрюваного у державній зраді.


Клон Януковича повертається?


Олександр Янукович намагатиметься у будь-які спосіб отримати "реванш" за допомогою нової політичної партії. Про це пишуть користувачі соціальних мереж, які помітили, що в Facebook вже зареєстровано спільноту, присвячену новій "політсилі".

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще


Колишні регіонали, намагаючись повернутися в країну, вирішили назвати нову партію "Україна за мир". Особливу увагу варто приділити логотипу політсилі, на якому зображений голуб на тлі напису "Антимайдан + Майдан = Сила".


Відомий за прізвиськом "Стоматолог", Янукович-молодший неофіційно значиться очільником партії, в лавах якої помітили скандальну активістку Ірму Крат та Сергія Хижняка – особу з не надто прозорим минулим, котрий сам називає себе "керівником регіонів України", цілком зрозумілий натяк на повернення відстороненої влади.


У стрічці спільноти можна побачити пости про те, що активісти нібито збирають підписи про створення нової політичної партії, а їхній рух має "100-відсоткову підтримку населення".


Цікаво, що українці моментально відреагували на чергову спробу реваншу в країні, залишивши “добродушні” коментарі під постами у спільноті.

"О, стоматолог з’явився. Він Вам допоможе покласти зуби на полицю", "А чого не батько? Такий міцний господарник був, стабільний такий. Сам жив і іншим давав. Ви там зовсім про косяк вдарилися, мабуть"," Крав, обікрав Україну, здав Україну окупантам, втік, а тепер борець за мир! Злодій і бандит подався в борці за мир!" – пишуть вони в коментарях.


Дивіться: Таємниця втечі Януковича


Нагадаємо, пікантні співи Ляшка розлютили українців.
Як повідомляв Знай.ua, у Києві до будівлі Верховної Ради вранці 6 вересня прийшли десятки невдоволених активістів, які вимагали проведення виборчої реформи в Україні.
Також Знай.ua писав, в Україні розпочала роботу місія Міжнародного валютного фонду (МВФ).