Лідер бойовиків ДНР Олександр Захарченко можливо не загинув під час вибуху 31 серпня кафе "Сепар" в Донецьку.

Таке припущення висунув дипломат Василь Філіпчук у коментарі для "Апострофа".

Він додав, що ситуація з убивством Захарченка підозріло схожа з сценарієм кіно.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

За словами Філіпчука:

Сценаристи, режисери, автори декорацій і виконавці постаралися на славу. Кафе" Сепар ", поминки по Кобзону, бомба в світильнику...". Крім того, він зазначає, що "вибух емоцій і радості не повинен затьмарювати здоровий глузд і тверезий аналіз

Філіпчук зазначив:

Тим більше що хіба що ледачий за останні два тижні не читав про те, що планується заміна Захарченко, що очікуються серйозні зміни в фейкових " республіках"

Популярний російський телеграм-канал минулого тижня навіть написав, що в Венесуелі купили шість вілл для найбільш одіозних функціонерів ЛДНР, яких протягом найближчого місяця відправлять на "заслужений" в прямому сенсі цього слова відпочинок ".

Наостанок він додав, що ніхто не може бути впевнений в тому, що в неділю, 2 вересня, "на похоронах будуть оплакувати дійсно Захарченко, а не загримоване тіло".

Він також зазначив, що справжній Захарченко може "насолоджуватися переглядом новин про свою смерть за стаканчиком Маргарити десь на атлантичному узбережжі".

Нагадаємо, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що замах на главу самопроголошеної "ДНР" Олександра Захарченко призведе до підвищення напруженості в регіоні.

Як повідомляв Znaj.ua, не зважаючи на жорстокі бої на Донбасі, в рядах української армії також знаходиться місце жартам та розвагам. Українців повеселило відео, на якому боєць Операції об'єднаних сил розважає товаришів за допомогою гумористичного номера.

Також Znaj.ua писав про те, що біля кордону з Україною, в районі анексованого Криму російська армія розпочала масштабні військові навчання. Відомо, що мова йде про маневри військової авіації за участю засобів протиповітряної оборони (ППО) і Чорноморського флоту, принаймні так це пояснюють у Міноборони РФ.