Стало відомо, що в результаті вибуху бомби в центрі Донецька глава ДНР Олександр Захарченко отримав смертельне поранення. Захарченко помер в лікарні, куди його доставили після вибуху.


Крім того, інформацію про загибель Захарченко підтвердив депутат ДНР Владислав Бриг.


Як багато хто вже знає, сам вибух стався у кафе "Сепар" на бульварі Пушкіна, яке розташоване в кількох сотнях метрів від резиденції Захарченка. На місці працюють рятувальники, спецслужби і вибухотехніки.
За попередніми даними, повідомляється про трьох постраждалих.


Також спецслужби Донецької народної республіки називають цю подію терактом.
У свою чергу, силовики ДНР затримали підозрюваних у вбивстві Олександра Захарченко. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело в силових структурах Донецька.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще


Затримано кілька людей, українські диверсанти і пов'язані з ними особи, — сказав співрозмовник агентства, уточнивши, що вони перебували в автомобілі.

Нагадаємо, українському журналісту Роману Сущенку, який засуджений в Росії за жпионаж на 12 років колонії суворого режиму, вдалося поспілкуватися з одним російським військовим, пише Обозреватель.

Як повідомляв Znaj.ua, 242 дні запеклих боїв та болючих втрат для країни – це те, що довелося пережити українцям чотири роки тому, коли путінські окупанти захопили аеропорт у Донецьку. Блогер Джон Смит створив інсталяцію битви за аеропорт.

Також Znaj.ua писав про те, що командування української армії припустилося низки фатальних помилок під час бойових дій на Донбасі, цим самим відкривши ворогу чергову лазівку для вторгнення. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив колишній боєць ЗСУ, військовий експерт Arty Green.