Поліцейський, який став жертвою смертельної аварії на Полтавщині, та його напарник на момент дорожньо-транспортної пригоди перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомляє ресурс ДТП.Kiev.UA, співробітники поліції Гадяцького району Полтавщини, котрі прямували в бік Києва на автомобілі Лада 2109, на швидкості близько 150 км / ч, виїхавши на смугу зустрічного руху, вдарили автомобіль ВАЗ 21099, а потім стукнули ще й Ладу Ларгус, теж на зустрічній смузі. Водій ВАЗа відбувся зламаною ногою, а власник Лади – забоями та синцями.

Натомість у машині, що спровокувала ДТП, водій загинув на місці, а його напарника в критичному стані з переломами тазу і хребта відправили в реанімацію.

Під час обшуку автомобіля поліціянтів у салоні знайшли недопиту пляшку віскі. Медсестра при огляді загиблого підтвердила його алкогольне сп'яніння. Водії двох інших легковиків були тверезі.

"Справу намагаються зам'яти, наші читачі, які постраждали в аварії, просять допомогти!", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", аварія сталася вранці 29 квітня на трасі Київ-Харків біля села Широкино Великобагачанського району.