Літо не за горами, тому не тільки жінки переживають за оновлення свого гардеробу, але і чоловіки. Шорти, футболка, шльопанці є невід'ємною складовою гардеробу.

Деякі предмети чоловічого гардеробу жінки вважають безглуздими, тому, щоб не потрапити в халепу, необхідно знати, яка одяг відштовхує слабка стать.

Шкарпетки під сандалі
В ході розкопок в англійському графстві Йоркшир вчені знайшли фрагменти тканини на взуття римських легіонерів. Це говорить про те, що ще в старі часи, чоловіки одягали шкарпетки під сандалі. Досі можна помітити деяких чоловіків, які користуються подібним поєднанням. Але в сучасному світі одягати шкарпетки під сандалі вважається поганим тоном і виглядає це дуже безглуздо.

Короткі пляжні шорти
На думку дівчат, навіть пружні сідниці не зможуть зробити привабливим зовнішній вигляд чоловіка, який вважає за краще носити короткі шорти не тільки на пляжі, але і в громадських місцях.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Стрінги
У спекотну погоду хочеться, щоб тіло як можна більше було відкритим і дихало. Жінок дратує, коли чоловік одягає світлі літні брюки під якими видно тонкі смужки від стрінгів. Це нижню білизну можна замінити на бавовняні труси-плавки.

Майка в сіточку
Деякі чоловіки вважають, що такий одяг робить зовнішній вигляд сексуальним, але виходячи з опитування жінок доводить зворотне. На думку слабкої статі, майка в сіточку виглядає огидно в поєднанні з волохатими грудьми чоловіків.

Футболки в обтяжку, які оголюють в'ялий живіт
В цьому випадку коментарі зайві. Жінки рекомендують підкачати прес і після цього вже експериментувати з обтягуючими речами. Це відноситься і до футболок, які демонструють голий торс.

Сорочки з короткими рукавами
Жінки називають цей одяг - сорочка - інвалід. Цей одяг не здатна підкреслити гідності чоловічого тіла і створити ідеальну форму. Щоб врятуватися від спеки, варто лише закотити рукави звичайної сорочки. На думку жінок, такий образ дуже сексуальний.

Недоштаны
У чоловічому гардеробі немає такого поняття як "капрі". Жінки вважають, що шорти повинні бути не нижче коліна.

Візерунки
Візерунки на чоловічому одязі виглядають тривожно. Жінки не люблять, коли чоловік виглядає дуже строкато.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що власницям високого та середнього росту, але худої статури можна носити спортивне взуття на високій танкетці, так і на низькою. Низька ніколи не вплине на ваш зовнішній вигляд, але висока може створити ілюзію високої, що ви виглядаєте ще більш вище свого зросту.