В електронній системі державних закупівель Рrozorro опублікували цікаві дані - у скільки організаторам Євробачення-2017 обійдуться виступи трьох популярних українських артистів.

Як відомо, у фіналі конкурсу на сцену вийде переможниця минулого року Джамала. Саме її участь у заході найбільше влетить у копієчку оргкомітету. За виступ співачка отримає майже мільйон - 986 тисяч гривень.

Джамала - не єдиний тріумфатор Євробачення, який заспіває у фіналі. На сцену з новою піснею, спеціально написаною для конкурсу, вийде й Руслана. Щоправда, її виступ коштує вже вполовину дешевше - 394 тисячі гривень.

Популярні новини зараз

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Ще менше грошей запросила українська група Onuka з Національним академічним оркестром народних інструментів. Вартість їх виступу - 231 тисяча гривень.

При цьому сама солістка отримає з цієї суми лише 45 тисяч, а її концертний образ - вінок і шовкові накидки - обійдеться у 43 тисячі.

Нагадаємо, Євробачення-2017 стартує 9 травня в Києві. Україну на конкурсі представить рок-група O.Torvald із піснею Time.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Києві відкрили фан-зону.