У новій Windows 10 Creators Update з'явилися нові функції, які покликані поліпшити зручність користування комп'ютером в іграх і програмах для творчості. Ігровий режим Windows 10 Creators Update створений для збільшення продуктивності в комп'ютерних іграх.

Щоб включити ігровий режим у Windows 10 Creators Update перейдіть в налаштування системи. У них є окремий розділ "Ігри", в якому зібрані всі необхідні налаштування ігрового режиму.

Зайдіть в розділ "Ігри" і активуйте пункт "Використовувати режим гри". Включити ігровий режим Windows 10 Creators Update, не виходячи з гри, можна за допомогою комбінації клавіш "Win" + "G". Натисніть це поєднання і активуйте режим з ігрової панелі.

Розробники запевняють, що ігровий режим Windows 10 Creators Update віддає ігор максимальний пріоритет. В результаті користувачі отримують максимальні продуктивність і якість графіки.

Зазначимо, що ігровий режим Windows 10 Creators Update буде особливо корисний, якщо на комп'ютері запущено ресурсномісткі завдання або багато фонових завдань.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Показати ще

Раніше ми писали про те, як оновити Windows 10 до Creators Update.