Після виснажливих пошуків роботи нарешті настав момент, коли вас запросили на співбесіду. Жінки і дівчата вдихнувши з полегшенням забувають про правила дрес-коду хапають сумку і відправляються на співбесіду в чому попало.

Наші навички і ранній досвід роботи мають велике значення, але не варто забувати про те, що зовнішній вигляд це ваша візитна картка при проходженні співбесіди.

Стилісти працюють над питанням, який стиль одягу самий підходящий для проходження співбесіди. Це питання дуже копітка і до нього треба підійти з великою відповідальністю. Не дарма кажуть, що зустрічають по одягу, а проводжають по розуму. Це вираз говорить про багато що і дає не мала рада, щоб отримати роботу мрії. Зовнішній вид збільшить ваші шанси в рази, тому не нехтуйте питання зовнішнього вигляду.

При виборі дрес-коду потрібно враховувати статус компанії, куди ви прямуєте на співбесіду. Постарайтеся дізнатися якомога більше про компанію, щоб підібрати правильний образ.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Компанії, які виконують певну роботу пов'язану з творчістю, не вимагають строгого дрес-коду. На таке співбесіду ідеальний варіант одяг в стилі casual. Творчі люди віддають перевагу неформальну одяг, тому краще на таке співбесіду піти в простому одязі, але трохи додавши родзинки.

Серйозні компанії, які займаються великими продажами, виробництвом і тд., вимагають діловий стиль одягу, особливо, коли ви претендуєте на високу керівну посаду. Базові правила побору одягу для співбесіди мають на увазі, що ви можете прийти на інтерв'ю в спідниці в поєднанні з піджаком або в платті лаконічного крою. Слід також пам'ятати, що спідниці вище коліна надягати на роботу взагалі недоречно.
Якщо вам доведеться одягти діловий костюм і красиву, але сувору блузку чи сорочку і в підсумку не виглядати занадто сухо і офіційно, підберіть до вашого костюма стильні непомітні аксесуари.

Якщо ви абсолютно не уявляєте, який дрес-код в компанії, яка вас запросила на співбесіду, краще всього надіти строгий діловий костюм.

Не забувайте, що існує одяг і взуття, яку суворо заборонено одягати на співбесіду:
чоботи-ботфорти, майку, сарафан, обтягуючі сукні, речі з відкритим декольте, багато аксесуарів, одяг яскравих відтінків, рвані джинси.

На додаток до сказаного можна додати, що на будь співбесіду завжди йдіть впевненими і з тією думкою, що ви вже отримали цю роботу, тоді у вас все вийде!

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що позаштатні автори можуть писати статті на будь-яку тему, починаючи від садівництва і закінчуючи медициною. Така робота може принести непоганий прибуток, якщо ви зможете писати швидко та багато. Біржі замовлень переповнені роботою для авторів, але ви можете й створити власний сайт для просування вас, як автора.