Xiaomi Mi 6 офіційно представлений на презентації в Пекіні. Новий флагман Mi 6 отримав топовий процесор, подвійну камеру і стереодинаміки.

Новий флагман Xiaomi Mi 6 отримав оновлений дизайн. Передня і задня сторони Mi 6 прикриває скло з округленими гранями. Чимось нагадує останній флагман від компанії Samsung Galaxy S8. Судячи з усього, такий дизайн стає трендом і ми будемо бачити схожі рішення в найближчі роки все частіше. Однак співвідношення сторін дисплея стандартне. Екран має діагональ 5,15-дюймів з роздільною здатністю 1920×1080.

Працює Xiaomi Mi 6 на базі топового процесора Qualcomm Snapdragon 835 (такий же встановлений в Samsung Galaxy S8). Оперативної пам'яті в апараті 6 Гб. В Xiaomi Mi 6 встановлена батарея на 3350 мАг. Датчик відбитків пальців залишився на передній стороні смартфона. А ось роз'єм для навушників (3,5 джек) пропав. Доведеться обзавестися бездротовими навушниками або використовувати навушники з USB Type-C (або через перехідник). Можливо наявність стереодинаміків повинна трохи заспокоїти противників відмови від 3,5-мм джека.

В Xiaomi Mi 6 встановлена подвійна камера з двома 12-Мп сенсорами. Працює подвійна камера в Mi 6 за аналогією з камерою в iPhone 7 Plus - ширококутна камера + подвійний оптичний зум на телефото камері.

В Xiaomi Mi 6 також присутній портретний режим для розмиття заднього плану, який ми бачили в iPhone 7 Plus.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Xiaomi Mi 6 одержав захист від бризок і виконаний в декількох колірних рішеннях: чорному, білому і незвичайному синьому з золотими бічними гранями. Також буде декілька лімітованих версій: Mi 6 Silver Edition - полірований алюміній, і Mi 6 Ceramic - в керамічному корпусі і 18-каратним золотом навколо камери.

Вартість Xiaomi Mi 6 буде починатися від 360 доларів (близько 10 тисяч гривень) за модель з 64 Гб пам'яті. Модель з 128 Гб буде коштувати 420 доларів (близько 11 тисяч гривень). А керамічний Xiaomi Mi 6 Ceramic на 128 Гб обійдеться в 435 доларів (близько 12 тисяч гривень).