У ніч убивства Нємцова, недалеко від місця його вбивства, відбувся великий феєрверк. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише москвич Слава Рабинович.

"Випадково вийшло, що я їхав додому на машині, проїжджав по Великому Замоскворецькому мосту з боку Червоної площі, буквально через 3-5 хвилин після вбивства. На мосту було порожньо, тільки мигалки, швидка допомога, поліцейські машини. Я не знав, що сталося і проїхав далі. Потім, удома, я побачив прямий ефір з мосту, вже через годину там були сотні журналістів"- пише Слава.

Слава Рабинович проїхав повз машини швидких, вже за мостом наткнувся на пробку.

"Попереду, на П'ятницькій вулиці, біля станції метро "Новокузнецька" був величезний феєрверк. Я раніше ніколи не бачив феєрверків такого масштабу на центральних вулицях Москви, неоголошених, стихійних, о 12.20 ночі, які створювали б пробки. Мені пощастило, мені не треба було прямо - я загорнув у інший провулок і потім у двір свого будинку. Що це був за феєрверк, в декількох сотнях метрів від місця загибелі Бориса, через 10 хвилин після його загибелі? Цей феєрверк був видний з будь-якого кабінету Кремля, як на долоні"

Можливо, феєрверк був присвячений Дню Сил Спецоперацій. Напередодні Володимир Путін підписав указ і наказав святкувати цей день 27 лютого, в річницю створення командування сил спецоперацій. Також це річниця захоплення Криму російськими військами.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще