Стало відомо ім'я супутниці Немцова, яка була з ним на момент вбивства – це Ганна Дурицька з міста Біла Церква. 23-річна Ганна проживає у Києві та працює фотомоделлю. У Білій Церкві, Київської області проживають її батьки – Ольга та Олександр.

Дівчина спочатку вступила до Київського національного університету ім. В.Гетьмана, працювала менеджером у туристичній агенції, а потім подалася у модельний бізнес. Співпрацювала з компанією "Амоделс", що по вулиці Басейній у Києві. У її порт фоліо вказано, що ріст Дурицької 177 см, об'єм грудей 88 см, об'єм талії 63 см, об'єм стегон 89 см. За даними російської преси Дурицька познайомилася з Нємцовим 2013 року, їх зв'язували близькі стосунки.

Зараз у Москві проходить мітинг в пам'ять про Бориса Нємцова. Люди несуть квіти до місця вбивства опозиціонера. Нагадаємо, політика застрелили у ніч з 27 на 28 лютого на Москворецькому мосту близько о пів на дванадцяту ночі за київським часом. Борис відпустив охорону та перебував у компанії панянки 1991 року народження, котра, як повідомили ЗМІ, родом з Києва.

Організатор мітингу Сергій Давидіс розказав, що московська мерія з розумінням поставилась до бажання людей вшанувати пам'ять Нємцова та мітинг дозволили.

В соціальних мережах виклали відео можливої втечі вбивць Нємцова, котрі буцім-то пересувалися на білому автомобілі. Російська поліція організувала план "перехват". Наразі їм вдалося виявити автомобіль, з якого, вірогідно, стріляли в Нємцова.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

За фактом убивства політика міліція порушила дві кримінальні справи "Вбивство" та "Незаконний обіг зброї".

Інтернет-користувачі широко обговорюють трагічну подію.

"Нємцов був депутатом у Ярославлі. І не товаришував з місцевою "елітою". А Ярославль – місто кримінальне. Ось його і вирішили нагодувати свинцем. Кажуть, що до цього причетний кримінальний авторитет Ястребов." – каже Олександр Сатановський.