Російські телеканали оприлюднили версію загибелі російського опозиціонера Бориса Нємцова. На їхню думку, чоловіка могла вбити ревнива подруга, із якою він прогулювався того вечора.

"Ми виявили, що дівчина, громадянка України, із якою Нємцов був того вечора, нещодавно літала з Москви у Швейцарію робити аборт. Чи був Нємцов єдиним її партнером, покаже слідство. Але ми не виключаємо, що через нею міг статися конфлікт на побутовому рівні" - пишуть "Известия", посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

Ще одною версією розглядають вбивство через політичне замовлення.

"Борис часто їздив до України і спілкувався із українською бізнес-елітою, що представляє "партію війни". Вони могли передати йому засоби для дестабілізації ситуації в Росії. За такі гроші українські олігархи очікували розколу російського суспільства. Однак, російський народ, навпаки. Консолідувався і сплотився. Розуміючи, що результатів не буде, спонсори Нємцова вирішили його "прибрати" - пишуть "Известия".

Третьою версією розглядають політичне замовлення ворожих російській владі сил, які "невдало обрали "жертву" для дестабілізації ситуації в Росії".

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Крім того, розглядається також версія вбивства Нємцова ісламськими екстремістами.

"У нас є дани, що Нємцов отримував погрози в зв'язку із його позицією щодо розстрілу журналістів редакції "Шарлі Ебдо" - каже представник СК МВС Росії Володимир Маркін.