Радник міністра внутрішніх справ України Ілля Ківа опинився в центрі чергового скандалу.

Журналіст Сергій Іванов на сторінці у Facebook обурився тим, що чиновник виступав в ефірі ток-шоу на кремлівському "Первом канале".

"Як повідомляють наші люди в Мордорі, бенефіс радника міністра внутрішніх справ України Ківі в ефірі першого російського каналу триває", - написав він.

За словами блогера, ролик на сайті каналу опублікували сьогодні. Він також звернувся до глави МВС Арсена Авакова із закликом втрутитися у ситуацію.

Тим часом, користувачі мережі одразу припустили, що з боку Авакова допомоги чекати не варто – мовляв, він напевно сам "благословив" Ківу на подвиги.

Популярні новини зараз

Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Втім, сам радник Авакова свою участь у ток-шоу на "Першому каналі" не приховує. І навіть похвалився цим на сторінці у соцмережі.

Виявляється, програма вийшла в ефір 27 квітня і була присвячена обговоренню скасування святкування "Великої Перемоги" 9 травня в Україні.

На запитання ведучого, як Ківа пояснив би своєму дідові, який воював, що його подвиг тепер нікому не потрібен, радник міністра відповів, що, в першу чергу, не зміг би розтлумачити старому, чому росіяни "прийшли вбивати українців".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Ківа розповів, як Лукашенко продасть Україну.