Група волонтерів вирішила самостійно створити альтернативний відеоролик-презентацію для гостей пісенного конкурсу "Євробачення-2017", яке має відбутися в Києві у травні.

Відео опублікували у спільності Facebook. Волонтерська команда складалась з ентузіастів-професійних телевізійників. Презентація отримала назву Meet the real Ukraine. На відео волонтери вирішили показати "неідеальний" Київ і Україну.

На ряду з красивими краєвидами міста, які фільмували з допомогою безпілотників, присутні кадри війни на Донбасі.

"Ідеального світу не існує. Світу, де всі щасливі та усміхнені... Немає світу, в якому всі здорові. Де не кидають дітей. Де немає воєн і брехні... Так само, як і немає світу без краси, любові, щастя і правди... Світ, в якому є щось одне - нереальний і неповний. У ньому немає гармонії. Все, що однобоко - без гармонії. Все, що однобоко - неправдиво", - прокоментували автори свою відеороботу.

До команди увійшло 20 ентузіастів. Всі учасники мають досвіду роботи з відео - режисери, редактори, оператори з різних телеканалів і студій. Для створення презентації вони позичили знімальне обладнання у колег. На зйомку не витратили жодної гривні.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, з нагоди проведення "Євробачення-2017" створили проморолик, де показали найвизначніші місця України.