Нову зірку російського хіп-хопу Дмитра Кузнєцова, більше відомого за сценічним псевдонімом Хаскі, серйозно підстрелили 1 травня в районі Ольгіно в Підмосков’ї під час зйомок нового кліпу. Кулі також дісталися учасникам знімальної групи. Один поранений у груди, двоє інших – у ноги. Ще один репер Річ отримав серйозний струс мозку від ударів ногами і рукояткою пістолета по голові.

Як пише російська преса з посиланням на ГУ МВС по Московській області, на репера і його команду напали троє нетверезих чоловіків у покинутій будівлі госпіталю. Спочатку зав’язалася сварка, а потім непрохані гості відкрили вогонь. Медики констатували у Хаскі вогнепальне поранення живота зліва.

Усіх п'ятьох постраждалих доправили у Центральну районну лікарню Залізничного.

Травмований репер уже встиг оскандалитися своєю підтримкою "ДНР". Зокрема, він мало не влаштувався на роботу до ватажка терористів Мотороли, про що в своєму блозі розповів затятий українофоб, а нині бойовик Захар Прилєпін.

"Пам'ятаю, як Хаскі в Донецьку, в своїх трико і зовсім не зимовій куртці пішов в аеропорт, до Мотороли влаштовуватися на роботу. Без попередження. Його, звичайно ж, пов'язали, привели до Мотіка, як диверсанта. У трико, в курточці, бурятський хлопець. Мотор поговорив з ним хвилин п'ять, посміявся. "А йди, - каже, - до мене фотокором, ну", – пригадав він.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", СБУ дозволила російському реперу Басті приїхати у Київ, хоча до цього артист "відмітився" гастролями в окупованому Криму.