Очевидець розповів деталі вбивства колишнього російського депутата-втікача Дениса Вороненкова.

В інтерв'ю російським ЗМІ він повідомив, що злочин стався близько 11:25. Очевидець в цей час був в офісі, всього в 300-х метрах від місця подій. Вороненкова вбили на перетині вулиць Пушкінська і бульвару Тараса Шевченка.

За його словами, спершу пролунало три бавовни, а потім пішла серія пострілів. Чоловік нарахував десять. Коли він вибіг на вулицю, то побачив двох людей на асфальті, а поруч уже були автомобілі швидкої допомоги та поліції.

Очевидець розповів, що Вороненков вийшов з готелю і попрямував в сторону бульвару Шевченка. Раптово до нього підбіг озброєний чоловік і вистрілив кілька разів.

"По суті, як я зрозумів, постраждали три людини - сам Вороненков, ще один чоловік - про нього складно сказати, в натовпі говорили, що це міг бути випадковий перехожий (імовірно, це міг бути охоронець Вороненкова). У нього потрапило декілька куль . Ще одного чоловіка відразу відвезли на «швидкій» в госпіталь, тобто він точно вижив (імовірно, вбивця) ", - розповів деталі очевидець вбивства.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Кремль може бути організатором вбивства російського екс-депутата Дениса Вороненкова.