"Ватажок" групи підлітків Марія Півень, яка з подругами побила однокласницю у Чернігові, публічно вибачилась перед постраждалою, а також принесла свої вибачення в адресу й інших, хто став жертвою жорстоких школярів.

В ефірі ток-шоу "Говорить Україна" школярка звернулась до своєї жертви Поліни Малоштан та попросила пробачення. Однак, дівчина була небагатослівною та явно не зовсім розуміла всю тяжкість цього злочину.

"Поліна, пробач мені, будь ласка. Я тебе прекрасно розумію. Я правда вибачаюся перед тобою. Я правда не хотіла", - коротко заявила Марія.

Нагадаємо, група дівчат-підлітків влаштувала розбірки з 14-річною Поліною та по-звірячому побила школярку. Увесь процес зафільмували на відео очевидці, яке згодом облетіло мережу та викликало шок у більшості користувачів. За усім цим спостерігало близько шести десятків школярів, які не заступилися за дівчинку.

Після інциденту Поліна Малоштан у важкому стані потрапила до лікарні. Від ударів у голову дівчинка отримала струс мозку та численні забої обличчя та всього тіла.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 296 "Хуліганство, скоєне групою осіб". Винним загрожує до п’яти років обмеження волі або до чотирьох років в’язниці.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у мережі опублікували імена та фотографії дівчат, причетних до побиття восьмикласниці Поліни Малоштан.