В мережі показали, як живе російський актор, знаменитий з роллю у фантастичній дилогії "Залюдненого острів" Василь Степанов. Користувачі мережі опублікували знімки квартири знаменитості, який нещодавно випав з вікна.

У Twitter користувач під ніком "холоп англосаксов" показав квартиру та як виглядає зараз сам актор, який давно залишився без роботи.

Зірка "Залюдненого острова" Степанов викинувся з вікна своєї квартири. Так виглядає квартира актора і сам актор. Він давно вже безробітний(", - підписав фото користувач.

Як писали російські ЗМІ, актор після закінчення зйомок "Залюдненого острова" довго не міг знайти роботу, вні навіть подався у модельний бізнес, проте надовго там не затримався.

"У мене з кіно вийшов якийсь великий пробіл, дуже багато моментів не здійснилися. Зараз визначаюся зі своєю долею", - поділився своїми думками Степанов.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Василь Степанов спробував покінчити життя самогубством, стрибнувши з балкона п’ятого поверху в одному з житлових масивів Москви.