У виставках взяли участь 98 підприємств з 7 країн світу, в тому числі з Австрії, Білорусі, Німеччини, Італії, Польщі, Туреччини, Китаю. Загальна площа експозиції склала 5000 кв.м., за три дні роботи виставки відвідало 2485 фахівців.

В цілому учасники виставок відзначали, що після кількох років затишшя на промисловому ринку, споживачі в цьому році активізувалися і виявили підвищену цікавість до нового обладнання та матеріалів, і як прямий наслідок, «відкладений попит» дозволив учасникам прямо з виставки зробити ряд продажів. Багато висловили думку, що захід пройшов значно ефективніше, ніж в минулі роки

Коментарі експертів на виставці були позитивними і обнадійливими:

"Ми, компанія Галсофт-Сервіс, беремо участь у виставці "Київський Технічний Ярмарок" вже близько 9 років. Виставкою ми задоволені. Завжди приїжджаємо з обладнанням. Плануємо участь і в наступному році."

"Я директор компанії "Prostir 3D" - Андрій Стрельченко. Ми беремо участь у виставці ADDIT EXPO 3D. Виставка показала актуальність даної теми. Наші клієнти за перші 2 дні нас здивували: ми навіть не очікували такого підвищеного інтересу до нашого стенду. На нашому стенді також працював представник компанії Stratа Sys, який зазначив, що незважаючи на складне становище в Україні, виставка була дуже цікава для відвідувача. З його точки зору, у даній виставки великі перспективи. Незважаючи на те, що виставка проводиться вперше, рівень підготовки клієнтів і відвідування дуже високий. Тому ми плануємо брати участь в наступному році."

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Ми беремо участь в цій виставці вдруге. Представляємо "ОСВ Технологія", Україна. Я порівнюю сьогоднішню виставку з минулорічною і бачу, що є позитивна динаміка. При правильному керівництві і розвитку цієї виставки вона набере міжнародне значення. Сподіваюся, в наступному році відвідувачі будуть не тільки з України, але і європейські фахівці. Я вважаю, що виставка має право на життя, на збільшення кількості відвідувачів і експонентів."

В рамках виставок була представлена ​​широкомасштабна програма конференцій і круглих столів з актуальних питань для сучасної промисловості.