Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (11-0, 10 КО) 8 квітня проведе захист титулу в поєдинку з американцем Майклом Хантером (12-0-0, 8 КО). Це буде другий захист чемпіонського пояса для Усика.

Бій Усик - Хантер відбудеться на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) в андеркарті поєдинку Василь Ломаченко - Джейсон Соса.

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. Усі квитки вже продано.

Букмекери вже приймають ставки на майбутній бій Усик - Хантер. На думку букмекерів, фаворитом поєдинку є Олександр Усик. Букмекерська організація GameBet приймає ставки на перемогу Усика – 1,04, на перемогу Хантера – 9,6.

Дивіться промо ролик вечора боксу Ломаченка, Усика та Гвоздика від Top Rank:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Супернику Усика Хантеру 28 років, і в його активі 12 перемог, вісім з яких дострокові. Як і Олександр, Хантер був учасником Олімпійських ігор-2012 в Лондоні. Зараз Хантер посідає дев'ятий рядок у рейтингу WBO.

Попередній бій американець провів у травні минулого року проти співвітчизника Айзе Томаса (15-1-0, 6 КО), здобув перемогу одноголосним рішенням суддів і став володарем титулу WBO NABO в напівважкій вазі.

30-річний Олександр Усик провів на професійному ринзі вже 11 боїв, десять з яких виграв нокаутом.

У вересні 2016 року Усик провів чемпіонський бій з Кшиштофом Гловацьки, який виграв одноголосним рішенням суддів, і завоював титул чемпіона світу WBO в першій важкій вазі. Таким чином, Усик побив рекорд американця Евандера Холіфілда, ставши чемпіоном світу в першій важкій вазі в десятому поєдинку на професійному рингу (Холіфілд став чемпіоном в 1986 році в своєму 12-му поєдинку).

У грудні 2016 року Усик захистив свій титул в поєдинку з Табісо Мчуну, нокаутувавши африканця в дев'ятому раунді.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик заявив, що хоче битися з Тоні Беллью.

Фото – Getty Images