На Черкащині силовики викрили підпільну мережу збуту фальшивої валюти з окупованого Донбасу.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі СБУ.

У відомстві зазначили, що більшу частину підроблених купюр складали російську рублі та американські долари, які перенаправляли у інші регіони країни. Одного із кур'єрів злочинного угрупування затримали під час спроби продати 800 доларів.

В ході обшуків силовики виявили 43 тисячі польських злотих, 7,5 тисяч євро, 130 тисяч доларів, а також цілий арсенал нелегальної зброї. Всі вилучені кошти одразу відправили на експертизу. Тепер "бізнесменам" загрожує ув'язнення строком від 5 до 10 років.

[[{"fid":"176776","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"589","width":"608","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Популярні новини зараз

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що фальшиву валюту з окупованих територій продавали у столичних обмінниках. Всі купюри, які привезли із "ЛДНР", помітили фарбою.