Українські воїни дали гідну відсіч бойовикам в районі Лобачова, що в Луганській області.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Вони гасили вогневу активність окупантів з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції воїни ВСУ не зазнали втрат, проте були поранені десять осіб. Бойовики відкривали вогонь по опорних пунктах захисників 58 разів.

На Луганському напрямку, бойовики стріляли з артилерії 152-мм і 82-мм мінометів, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів біля Кримського. По позиціях захисників Попасній вели вогонь з артилерійських систем 122-мм калібру і мінометів 120-мм калібру, а в Новозванівці – з 82-мм мінометів, гранатометів і кулеметів. По опорних пунктах біля Лобачова і Валуйського ворог гатив із гранатометів і стрілецької зброї.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

На Донецькому напрямку, бойовики випалювали позиції біля Луганського мінометами 120-мм і 82-мм калібру, БМП, зенітними установками ЗУ-23-2 і кулеметами. Неподалік від Погоди і Верхньоторецької – з 82-мм мінометів, БМП і гранатометів. По позиціях біля Авдіївки і шахти "Бутівка" ворог стріляв з мінометів 82-мм калібру, гранатометів і кулеметів. А по українських військових біля Майорська і Новгородського противник бив з БМП, стрілецької зброї і гранатометів. Позиції неподалік від Кам'янки обстрілювалися гранатометами, кулеметами і стрілецькою зброєю.

На Приморському напрямку, по Павлополю лупили з мінометів 120-мм і 82-мм калібру, БМП і кулеметів. По позиціях біля Гнутового і Красногорівки противник вів вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Мінометами 82-мм калібру, БМП, гранатометами і стрілецькою зброєю випалювалися опорні пункти біля Мар'їнки.

Стрілецьку зброю, кулемети і протитанкові гранатомети бойовики використовували по опорних пунктах морських піхотинців у районі Водяного. Також ворог стріляв по захисниках Новоселівки Другої, Богданівки і Широкіного зі стрілецької зброї.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", терористи "працюють" із далеких посадок. Воїн розповів, як піхотинці дали відсіч бойовикам.