Президент України Петро Порошенко і президент Латвії Раймондс Вейоніс підписали угоду про спільну роботу у сфері екології.

Відповідний документ глави держав підписали сьогодні, 4 квітня. Про це повідомив у своєму Twitter прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко.

"Угода між Міністерством екології та природних ресурсів України і Міністерством охорони навколишнього середовища та регіонального розвитку Латвійської Республіки підписали Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак та Міністр охорони навколишнього середовища та регіонального розвитку Латвійської Республіки Каспарс Герхардс", - додали в прес-центрі Петра Порошенка.

Відзначається, що співпраця спрямують на стримування і рішення загальних проблем в навколишньому середовищі, а також на раціональне використання природних ресурсів, кількість яких, як відомо, скорочується з катастрофічною швидкістю.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Раймондс Вейоніс прокоментував масштаби впливу російської агресії.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще