У суботу, 22 квітня, в київському Палаці спорту стартує чемпіонат світу з хокею в Дивізіоні IA. У середу, 19 квітня, в столицю України прибув перший учасник турніру - збірна Південної Кореї. Всього рейсом Париж–Київ для участі в чемпіонаті прибула делегація в складі 37 осіб, повідомляє Мінмолодьспорт.

20 квітня очікується прибуття команд Австрії, Угорщини, Польщі та Казахстану. Крім того, за даними Держпогранслужби, до України на чемпіонат світу прибудуть кілька тисяч вболівальників.

Так як передбачається, що основним напрямком прибуття на чемпіонат буде авіаційний, то в аеропортах пропуск учасників і глядачів чемпіонату почав здійснюватися на пріоритетній основі на окремих коридорах, біля трапу літаків та під час їх руху. Крім того, в автомобільних пунктах пропуску оформлення відбуватиметься на окремих смугах руху. При цьому активно застосовуватиметься системи попередньої обробки інформації про учасників, які прибувають на чемпіонат.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в НХЛ Рейнджерс здолали Монреаль, а Сан-Хосе познущався над Едмонтоном.