У Дніпровському районі Києва винахідливий "касир" намагався обікрасти клієнта на 16 тисяч доларів у псевдообмінному пункті. Проте уважний киянин вчасно зрозумів, що дії касира незаконні та викликав поліцейських.

Про це повідомили у Нацполіції.

"У Дніпровському районі столиці на проспекті Визволителів 30-річний киянин приїхав обміняти 16 тисяч доларів США на гривні. У пункті касир забрав купюри і попрямував в інше приміщення. Клієнт згадав попередження поліцейських, які чув у телевізійних новинах, відразу відчув недобре і побіг навколо будівлі. Дії киянина були своєчасними: касир з грошима вже виліз всюди отвір в задній стіні приміщення і спробував сховатися. Потерпілий за допомогою перехожих затримав його і викликав поліцію", - розповіли поліцейські.

Як виявилося, підприємливий чоловік орендував приміщення та незаконно облаштував там пункт обміну валют, де міняв готівку по вигідному курсу для клієнтів.

22-річний зловмисник зізнався, що його найняли за 200 доларів на роботу і він мав передати гроші третім особам, після телефонного дзвінка.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Зараз правоохоронці розслідують справу та шукають інших співучасників злочину. Винним загрожує до 15 років за гратами.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Києві двох керівників карного розшуку зловили на хабарі.