Російські бойовики мало того, що не дотримуються "режиму тиші", обстрілюючи позиції українських військових зі зброї всіх типів, так ще й посилають свої диверсійно-розвідувальні групи якнайближче до місць розташування бійців ЗСУ.

Як повідомили у прес-центрі штабу АТО, учора в районі Мар’їнки відбулося бойове зіткнення між українськими воїнами та ДРГ окупантів.

"Група бойовиків з напрямку населеного пункту Трудівське, що розташоване на тимчасово непідконтрольній Україні території, намагалась наблизитись до наших позицій. Прихований рух противника було виявлено. Командир бригади, враховуючи пряму загрозу життю і здоров'ю підлеглих, прийняв рішення про застосування зброї. Під натиском вогню противник, ведучи вогонь у відповідь, відійшов", – йдеться в публікації.

Після того, як бойовики відступили, бійці ЗСУ перевірили територію і знайшли тіло одного з членів ДРГ зі зброєю і боєприпасами. Документів при ньому не було.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", співробітники СБУ знайшли в Чугуївському районі на Харківщині схованку з боєприпасами, привезеними із зони АТО.

Популярні новини зараз

Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще