Суд над колишнім нардепом Мартиненком розпочався із значним запізненням через зайнятість слідчого судді Олександра Бобровника. Однак, засідання протривало недовго, оскільки захист підозрюваного заявив Бобровнику відвід, звинувативши його у співпраці з Національним антикорупційним бюро.

З огляду на це, в Солом'янському суді Києва оголосили перерву на розгляд клопотання про відвід судді.

"Ми просимо розглянути заяву про відвід, безумовно, просимо розглянути її сьогодні. Нашою метою не є затягування процесу, ми тут були вчасно. Я звернувся до Вищої ради правосуддя, щоб вас позбавили статусу судді... Ми заявляємо вам відвід і просимо його розглянути ", - цитує адвоката Черезова видання РБК-Україна.

Адвокат також зазначив, що розгляд клопотання про запобіжний захід може завершитись сьогодні, якщо відвід негайно розглянуть.

Захист Мартиненка стверджує, що проти судді Бобровника НАБУ відкрило кримінальну справу. З огляду на це, на думку адвокатів, він не може неупереджено брати участь у процесі і винести справедливе рішення.

Популярні новини зараз

На ці картки пенсія не прийде: у ПФУ розповіли, як не залишитись без виплат

ТЦК забороняють користуватися телефоном: українцям розповіли, як себе захистити

Тривожна арифметика "Нафтогазу": українці стають боржниками навіть за наявності переплати

Мають подати документи до 1 липня: українцям зробили важливе оголошення

Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, Мартиненка доправили до суду для визначення запобіжного заходу. Однак судове засідання затримувалось через зайнятість слідчого судді.