Стиль Мilitary був визнаний трендом на початку 80 - х років минулого століття. В той час, дизайнери показали свої перші колекції у військовому стилі. Ще в ті часи він став популярний як повсякденний одяг, але як правило мода до нас повертається і сьогодні камуфляжний стиль знову користується попитом, особливо серед дівчат.

Головними ознаками стилю Мilitary є куртки, пальто, шинелі, штани з бічними кишенями, черевики зі шнурівкою, різноманітність камуфляжних принтів на одязі.

У сезоні весна-літо 2017 року допускаються не тільки болотні відтінки, але і світлі тони хакі, коричневий, пісочний, карамельні. На одязі в стилі Мilitary можна побачити різні нашивки і бахрому.
Камуфляжний одяг має дуже зручне пошиття. Практичний і міцний одяг це важливі фактори. Можна доповнити основний гардероб речами в камуфляжному стилі, які відмінно підійдуть для активного відпочинку, прогулянок. Так як це є трендом сезону, одяг в стилі Мilitary можна поєднувати з будь-якими іншими речами, зустрітися з другом у кафе, кінотеатр, на вечірку.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Для прохолодної погоди до брюк і джинсів з камуфляжним принтом підійде сіре пальто класичного крою, чорна шкіряна куртка, жакет або светр.
Для літнього варіанту можна підібрати сарафан, спідницю, підбори з камуфляжним принтом.

Додати основний спосіб можна завдяки аксесуарам, які можуть трохи нагадувати чоловічі годинники або товсті ланцюги, які в цьому сезоні теж дуже популярні. Щоб зробити свій зовнішній вигляд більш яскравим і привабливим можна носити взуття на підборах в поєднанні з брюками камуфляжного принта.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що стиль Casual стає більш популярним останнім часом. Його характерні риси - це повсякденність, ненавмисність, легкість, випадковість. Цей стиль багато жінок і чоловіків стали застосовувати в повсякденному житті, так як він диктує простоту, смак стилю, багатошаровість, невимушеність силуетів. Головними рисами цього стилю є комбінування класичного стилю з неформальним.