Журналісти видання Los Angeles Times оприлюднили інформацію про те, скільки організатори заробили на поєдинку чемпіона світу за версією WBA, WBC, IBF, IBO в середній вазі Геннадія Головкіна (37-0, 33 КО) і Даніеля Джейкобса (32-2, 29 КО) .

Так, квитки на бій Головкін - Джейкобс принесли 3,7 мільйона доларів. Про це журналіст видання Ленс Пагмайр повідомив в своєму Twitter.

"Як повідомляє моє джерело, попередні звіти по PPV бою Головкін - Джейкобс показують від 130 до 150 тисяч проданих трансляцій. Люди з команди Головкіна впевнені, що підсумкова цифра буде вищою за 150 тисяч. HBO поки мовчить. Ми знаємо, що в Madison Square Garden було продано квитків на суму 3,7 мільйона доларів. Це перевищує продаж квитків на бій проти Лем'є, що склали 2 мільйони", – написав він.

Нагадаємо, 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden Головкін переміг за очками американця Деніела Джейкобса, відстоявши всі належні йому титули. А Джейкобс впевнений, що в бою з Головкіним була нічия.

Після бою тренер Головкіна заявив, що Геннадій не такий точний, як раніше, але все одно задоволений роботою свого підопічного.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Аналітики вважають, що Головкін стає вразливим через вік.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Як раніше повідомляв портал Знай.ua, команди Геннадія Головкіна і Біллі Джо Сандерса ведуть переговори про бій.

Фото – Getty Images