Боєць UFC Тоні Фергюсон (22-3) розповів, за яких умов він готовий прийняти ще один бій з Хабібом Нурмагомедовим. В інтерв'ю ESPN.com Фергюсон заявив, що він прийме бій тільки, якщо в разі скасування бою через Хабіба, йому в будь-якому випадку буде гарантовано чемпіонський пояс і гроші за перемогу.

"Рекорд тепер Хабіба Нурмагомедова 24-1. Якщо ви не виходите на бій, ви програли. Якщо я буду битися з Хабібом, то умови повинні бути справедливими: якщо він не зробить вагу – цей пояс повинен дістатися мені. Окрім гонорару за вихід на бій, мені повинні також дати гонорар за перемогу", – сказав Фергюсон.

Крім того, Тоні Фергюсон сказав, що хотів би битися з Конором Макгрегором:

"Я хотів би битися з Конором, але я не чекаю цього. Конор каже, що хоче боксувати, чому ти не захищаєш титул? Але він хоче грошові бої".

Нагадаємо, 4 березня на турнірі UFC 209 в Лас-Вегасі (США) мав відбутися бій Хабіба Нурмагомедова проти Тоні Фергюсона, але був скасований через проблеми Хабіба зі здоров'ям. Поєдинок був скасований після того, як за кілька годин до зважування росіянин був госпіталізований. Причиною називається аномальне скидання ваги.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Незважаючи на те, що бій не відбувся, Фергюсон отримав свій гонорар за поєдинок ($250 тисяч). Переможець цього бою повинен був стати тимчасовим чемпіоном в легкій вазі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов вибачився за скасований бій, а його тренер і батько Абдулманап Нурмагомедов заявив, що Хабіб сам винен у зриві бою.