Українській тенісистці знадобилося всього 19 хвилин, аби здобути перемогу в чвертьфіналі турніру в еміратах. За однакової кількості виграних м'ячів навиліт у першому сеті (по 3) Еліна Світоліна допустила дві невимушені помилки, а Девіс - 11. Крім того, при 100% виграші очок на першій подачі у Еліни, Лорен на своїх геймах змогла взяти лише 36 процентів при попаданні першого м'яча, повідомляє btu.org.ua.

Другу партію українка починає з перемоги у сьомому геймі поспіль, але потім відразу ж втрачає свою подачу. Три брейкпоинта відіграє Девіс, однак врятувати ще один їй не вдалося: 2-1 веде Світоліна. Пізніше американка знову робить зворотний брейк і зрівнює рахунок (3-3). Третій брейк у цій партії записує в свій актив Еліна і закріплює перевагу, відігравши брейкпоинт в своєму наступному геймі: 5-3. Американка подачу відстояла, а потім Світоліна всуху подала на матч.

Зазначимо, що Лорен Девіс сьогодні провела свій десятий поєдинок за останні 13 днів.

Перемога в сьогоднішньому матчі дозволить Світоліній піднятися на 12-е місце в рейтингу WTA. З 3340 очками в активі Еліна обійде Вінус Вільямс і встановить новий особистий і національний рекорди.

На шляху до свого третього півфіналу в сезоні українка обіграла Сайсай Чжен (WTA 95), Крістіну Макхейл (WTA 44) і Лорен Девіс (WTA 44).

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Показати ще

У матчі 1/2 фіналу наша тенісистка зіграє з переможницею зустрічі Анжелік Кербер (WTA 2) - Ана Конюх (WTA 36). Світоліна виграла останні зустрічі з кожної з потенційних суперниць: в Москві проти Конюх у минулому році (6-1 6-1) і в Брісбені в цьому сезоні з Кербер (6-4 3-6 6-3).
Чвертьфінал
Dubai Duty Free Tennis Championships - Premier 5
Еліна Світоліна (Україна) - Лорен Девіс (США) - 6-0 6-4

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українські хокейні команди кличуть у чемпіонат Білорусі.