У разі перемоги у фінальному матчі Ліги Європи дніпропетровський футбольний клуб може не тільки завоювати історичний трофей, але і допоможе розбагатіти харків'янину. Чоловік зробив кілька ставок на загальну суму понад 15 тисяч дол.

Про це повідомляє Хsport.ua.

Першу ставка на перемогу "Дніпра" у Лізі Європи житель Харкова зробив ще в лютому цього року. Тоді коли команда Мирона Маркевича в 1/16 фіналу турніру обіграла грецький "Олімпіакос" з рахунком 2:0. У міру просування "дніпропетровців по сітці плей-офф Ліги Європи харків'янин зробив 13 ставок на суму більш ніж 15 тисяч дол. Якщо підопічні Маркевича здобудуть перемогу у фіналі, то виграш чоловіки складе близько 500 тисяч дол.

Нагадаємо, сьогодні відбудеться фінальний матч Ліги Європи між "Дніпром" та іспанською "Севільєю". Він пройде в столиці Польщі Варшаві на стадіоні "Народовий" о 21:45 за київським часом.

Читайте також: Коноплянка покине "Дніпро" після фіналу Ліги Європи

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

На кону стоїть не тільки перемога в турнірі і заповітний трофей, але і путівка в Лігу чемпіонів. "Севілья" вже точно не зможе потрапити туди це через чемпіонат Іспанії. Вона займає там лише п'яте місце.

"Дніпро" перед останнім туром чемпіонату України програє 2 очки донецькому "Шахтарю" і також має мало шансів на потрапляння в Лігу Чемпіонів.

Перемога дніпропетровців дозволить гравцям вписати свої імена в історію клубу. "Дніпро" раніше ніколи не вигравав європейські турніри. "Севілья", в свою чергу "може стати першим європейським клубом, який виграв чотири різних розіграшу Кубка UEFA / Ліги Європи.

Авторитетна британська контора William Hill впевнена, що іспанці зможуть захистити свій чемпіонський титул і виграти Лігу Європи вдруге поспіль. На перемогу "Севільї" приймаються ставки з коефіцієнтом 1.44, а на перемогу "Дніпра" оцінюється в 7.5. На нічию в основний час коефіцієнт - 4.33.

Найбільш ймовірний, на думку букмекерів, рахунок фінального матчу - перемога "Севільї" з рахунком 1: 0 або 2: 0.