Кращий український тенісист Олександр Долгополов видав черговий маленький шедевр - пробив між ніг і потрапив. Такий удар в тенісі називається твінер.

Трапилося це у фіналі популярного командного турніру Кубка Хопмана, де наші тенісисти програли Австралії. У вирішальних поєдинках в австралійському Перті Олександр Долгополов програв Ніку Кіргіосу 3:6, 4:6, а Еліна Світоліна - Дарині Гавриловій 4:6, 6:7.

У другому сеті за рахунку 4:2 на користь Кіргіоса, Долгополов вирішив ризикнути і прийняв удар австралійця за допомогою такого циркового номера. Як тільки всі зрозуміли, що удар вийшов, тенісисти розсміялися, а трибуна вибухнули овацією на адресу українця.

Читайте також: Кращий український тенісист готовий пробитися в топ-10

Долгополов після поразки у фіналі Кубка Хопмана прокоментував підсумки турніру. "Вітаю австралійську команду з перемогою. Ви показали просто неймовірний теніс на цьому тижні. Спасибі всім за підтримку, спасибі Еліні, яка зіграла зі мною в одній команді. Це був хороший турнір для нас, сподіваюся, що ми ще повернемося", - сказав Долгополов.

Популярні новини зараз

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Нагадаємо, що Кубок Хопмана - один з етапів підготовки до першого в цьому році турніру Великого Шолома - Australian Open. Він стартує 18 січня. Кращий результат 27-річного Долгополова на Australian Open - вихід до чвертьфіналу в 2011 році.