За інформацією британських ЗМІ, щойно звільнений тренер "Челсі" Жозе Моурінью може отримати нову роботу у цьому році. Керівництво "Манчестер Юнайтед" вкрай незадоволене виступами команди під керівництвом Луї ван Гала та має намір звільнити голландця.

Нещодавно представник португальського наставника заявляв, що 52-річний спеціаліст не збирається відпочивати і хоче якомога швидше знову почати тренувати. Моурінью пов'язували з ПСЖ та навіть "Ромою", але виявилось, що менеджер може залишитися на Туманному Альбіоні.

Вчора "Червоні дияволи" безславно програли домашній матч "Норвічу" та поступилися четвертою сходинкою "Тоттенгему". Справи МЮ менш провальні в АПЛ, ніж у "Челсі", але "сині" хоча б залишилися у Лізі Чемпіонів.

Сім'я Глейзерів, яка володіє манчестерським клубом, не має наміру залишати справи у такому стані. Терпінню американців підходить кінець і вони можуть звільнити голландця, не дочекавшись наступного матчу.

Зазначимо, що це велике щастя - мати змогу отримати тренера світового рівня під час самого піку футбольного сезону. Керівники МЮ розуміють усю серйозність потенційної угоди. Моурінью погодиться лише на довгостроковий дорогий контракт.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Показати ще

Читайте також: Тренер або форвард: хто винен у фіаско "Челсі"

Зазначимо, що "Юнайтед" активно цікавився Моурінью у 2013 році, коли сер Алекс Фергюсон залишив посаду менеджера команди. Тоді португалець обрав возз'єднання із "Челсі", а "дияволи" уклали невдалу угоду з Девідом Моєсом.