Олександр Трондюк народився в Бердичеві. 19-річний хлопець навчається на другому курсі гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету. Він п'ять років активно займається спортом і вже має значні досягнення.

Про це повідомляє місцеве видання 0412.ua.

На початку грудня спортсмен встановив новий рекорд України серед юніорів впоравшись із вагою в 210 кілограмів.

"Спортом я захопився у 14 років, аби стати сильнішим і побачити свої фізичні можливості. Обрав пауерліфтинг, оскільки силовий спорт формує характер, розвиває силу волі, та почуття патріотизму", - розповів Олександр.

Він почав займатись у місцевому спортивному клубі, а зараз - в тренажерному залі Житомирського університету. Тренується спортсмен 5-6 разів на тиждень, а інколи й по два рази на день.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Хлопець зазначає, що важко одночасно займатися спортом і навчатися і в результаті зовсім не залишається вільного часу. Олександр наголошує, що окрім фізичного розвитку його цікавить ще й інтелектуальний, а також футбол , настільний та великий теніс. Пауерліфтинг він обрав тому, що це спорт сильних людей і змушує його рухатись поставленої мети.

Читайте також: Ірландець нокаутував суперника за 13 секунд (відео)

Трондюк дворазовий та абсолютний чемпіон обласних змагань, призер кубку Києва, призер кубку Новоград-Волинська. Під час змагань у Коломиї спортсмен не тільки встановив рекорд, а ще й виконав норматив "майстра спорту".

Хлопець наголосив, що пауерліфтинг дуже затратний спорт. Значні кошти потрібні на правильне харчування та спеціальне екіпірування, яке виготовляють лише за кордоном. Також, за його словами, необхідно витрачати дуже багато часу й сил на постійне підтримування форми. Лише так можна досягнути високих результатів.