Лідер мадридського "Реала" Кріштіану Роналду розповів журналістам про конфлікт із тренером команди Рафаелем Бенітесом. Виявляється, що і проблем між ними не було. Принаймні португалець не хоче про це відверто розповідати.

Про це пише Football Espana.

"Ми маємо продовжувати старанно працювати. У нас чудовий тренер, який якісно виконує роботу. Бенітес має і надалі працювати", - повідомив Роналду.

Зазначимо, що іспанського тренера нещадно критикують фанати за поразку від "Барселони" 0:4 та за технічний виліт з Кубку Іспанії. Роналду також раніше повідомляв, що йому не подобається працювати з Бенітесом.

Тепер Роналду виправдовує минулі проблеми своєю фізичною формою.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Розумію, що це не виправдання, але я мав проблеми з формою на початку сезону. В усіх нас бувають труднощі. Але я старанно працюватиму і далі, щоб вигравати трофеї з командою", - повідомив 30-річний португалець.

Володар золотого м'яча був дійсно у поганому стані на початку осені. Він хотів залишити "Реал", адже мав проблеми ще і з Гаретом Бейлом. Тоді на португальця навіть вийшов ПСЖ та пропонував йому скажені гроші.

Читайте також: Бекхем зустрів зірку фанатів "Сіті" (фото)

Зазначимо, що Рафаель Бенітес став великим тренером у "Валенсії", де він сенсаційно виграв Кубок УЄФА у 2004 році. Наступного року він очолив "Ліверпуль" та подарував клубу Кубок Чемпіонів.

Після цих успіхів Бенітес почав втрачати свою репутацію. Він повністю провалив минулий сезон у "Наполі", програвши у півфіналі ЛЄ "Дніпру". Незрозуміло, як 55-річний спеціаліст взагалі очолив "Реал".