Потенційним суперником новоспеченого чемпіона світу за версією WBO, WBA, IBF і IBO Тайсона Ф'юрі може стати старший брат переможеного Володимира Кличка - Віталій. Останній у минулому володів чемпіонським поясом WBС, а після відходу з боксу перейшов у політику і став мером Києва.

Про це заявили Sky Sports.

"Ви не помилились! Великий брат двічі помстився кривдникам Володимира і можливо захоче зробити це ще раз. Через рік після програшу Кличка-молодшого від Корі Сандерса з ПАР Віталій не залишив тому ні єдиного шансу. Він зупинив Росса П'юрітті - через три роки після того, як той завдав Володимиру першої поразки в кар'єрі. Втім, Віталій покинув бокс три роки тому і якщо Ф'юрі і захоче зустрітися з ним, то швидше зробить це в якихось коридорах влади - припустимо в Брюсселі, ніж на рингу", - написав журналіст Sky Sports.

44-річний Кличко завершив свою кар'єру в боксі перемогою над сирійським німцем Мануелем Чарром - влітку 2012 року. Після цього українець ще протягом року тримав в напрузі всіх шанувальників світового боксу і в підсумку відмовився від продовження виступів у ринзі. Всесвітня боксерська союз (WBC) залишила за Віталієм титул почесного чемпіона.

Читайте також: Кличко програв Ф'юрі: перша поразка за 11 років (відео)

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Нагадаємо, Володимир Кличко не зумів продовжити своє чемпіонство, яке налічувало вже 22 поєдинки. Титулами IBF і IBO Кличко володів 9 років і 7 місяців, WBO - 7 років і 9 місяців, а пояс WBA він завоював в липні 2011 року.