"Челсі" втратив чергові бали в Англійській Прем'єр-лізі. На цей раз із серйозним суперником та сусідами - "Тоттенгемом". У стартовому складі був відсутній головний форвард команди Дієго Коста.

Сам поєдинок проходив у досить рівному темпі. Гольові моменти виникали біля воріт обох команд, але підсумковим рахунком стали нулі на табло.

Цікавим моментом матчу стала реакція Кости, коли він дізнався, що не прийме участі у матчі. Іспанець демонстративно та злісно кинув тренувальну маніжку у бік Жозе Моуріньо.

Відомо, що конфлікт між тренером та футболістом трапився ще під час передматчової розминки. Коста відмовився тренуватися із командою. Відомий англійський тренер та експерт Гаррі Реднапп заявив, що у його часи футболіста вбили би у роздягальні за такий вчинок.

Жозе Моуріньо розповів після матчу, що Коста сам мав зрозуміти, чому не грає. Він також додав, що це був найкращий матч його команди у цьому сезоні.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Таким чином після 14 зіграних турів "Челсі" закріпляє за собою 14 місце у турнірній таблиці, а "Тоттенгем" залишається на п'ятій сходинці.

Читайте також: Форвард-сенсація із "Лестера" вже взимку може перейти у топ-клуб

Сьогодні також відбудуться поєдинки між "Норвичем" та "Арсеналом", а в Ліверпулі підопічні Юргена Клоппа прийматимуть "Свонсі".