Футболісти клубу "Форест Грін Роверс", який виступає у п'ятому по силі дивізіоні Англії, у повному складі відмовились від м'яса ще у 2011 році. Відтепер команда виключила зі свого раціону яйця, рибу та молочні продукти.

Стати веганами гравців "Роверс" підштовхнув власник клубу Дейл Вінс. Бізнесмен заробив мільйони доларів на екологічній електроенергії та інших нововведеннях, які зберігають природу. Свої ж принципи він застосовує і для футбольного клубу.

На домашньому полі команди росте екологічна трава, а усі матеріали, якими користується персонал команди, є виключно органічними.

Футболісти із міста Нейлсворт перейнялися ідеологією Вінса та відмовились від споживання м'яса не лише заради спортивного здоров'я, а й для зберігання усього живого на Землі.

Читайте також: Найсмачніший бургер у світі - без м'яса (фото)

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Зазначимо, що після відмови від їжі тваринного походження футболісти почали демонструвати успіхи на футбольному полі. Наразі команда йде на другому місці у Національній Конференції та має хороші шанси підвищитись у класі.

Нагадаємо, англійський підприємець та мільярдер Річард Бренсон нещодавно оголосив про створення власних веганських авіаліній.